Tippek, hogy hogyan játsszon online rulettet

 

Hogyan, és mikor éri el a legtöbb bónuszt

Vessen egy pillantást tippjeinkre, hogy hogyan is játsszon online rulettet. Próbáljon ki többféle rulett szisztémát, még akkor is, ha ingyen játszik.

 

Nevezetes kaszinók és online kaszinók díjazzák az új és a rendszeres játékosaikat, különféle típusú kaszinó-bónuszokkal.

Olvasson tovább »   Olvasson tovább »

Menü

Ajánlott kaszinók

1. Unibet
2. Betfair
3. William Hill
4. EUcasino

Rulett rendszerek


bet365

Egyéb oldalak

Tippek, hogy hogyan játsszon online rulettet

Rulett szisztémák, rulett stratégiák

Éppen úgy, mint bármely más játéknál, táblajátéknál, szerencsejátéknál stb. a játékstratégia a játékos döntése. Hagyatkozhat megérzéseire, megfigyelve a játék menetét, és a megfelelő pillanatban tétet helyezhet egy számra, vagy egy színre, alapozhatja szisztémáját a matematikára, vagy választhat más szisztémát, vagy idővel, hagyatkozhat egy olyan programra, amely analizálja az online rulett viselkedést.

Ha a szisztematikus játék támogatója, számos kedvenc játékos módszer áll a rendelkezésére, mely „garantálja” a nyerést. Mindemellett, el kell mondani azt is, hogy nincs olyan szisztéma, amely garantálni tudja a nyerést - mert szerencsejátékról van szó, amit felelősséggel kell játszani.

Rulett rendszerek és játékstratégiák

A Parlay szisztéma

Egy olyan rulett szisztéma, ahol a játékos egy színre, vagy páros/páratlan számokra fogad. Feltéve, hogy a játékos nyer, fent hagyja tétjét a nyereménnyel együtt az asztalon. Ezt négyszer ismétli meg. A sikeres széria valószínűsége, kevesebb, mint 10 százalék, viszont a teljes elérhető nyereség, sokkal magasabb. A tétek megduplázása ajánlott egy sikertelen próbálkozás után. Olvasson többet a Parlay szisztémáról.

A Fibonacci szisztéma

Ezzel a szisztémával, a játékos a Fibonacci számsornak megfelelően teszi meg ugyanazt a tétet (szín, páros, vagy páratlan számok). A sorozat akkor sikeres, ha a játékos az első kört megnyeri. Egyébként, a sorozat nullás mérleggel ér véget. Olvasson többet a Fibonacci szisztémáról.

A Martingale szisztéma

A Martingale elv, megegyezik a Fibonacci szisztémáéval. Az egyetlen különbség a haladásban van. A rendszer gyorsabb, és minden befejezett sorozat, nyerő sorozat. Egy elvesztett kör után, a játékos az eredeti tét kétszeresét teszi le. A nyertes kör után, a játékos az eredeti téttel kezdi újra. Olvasson többet a Martingale szisztémáról.

A 63-as szisztéma

Ezzel a szisztémával, három tucatból kettőre fogad. A játékos egy zsetonnal kezd. Minden egyes veszteségnél, a tét háromszorozódik. A nyerés esélye ezzel a szisztémával magasabb, mint az előzőekkel. Olvasson többet a roulett szisztémáról.