Tippek, hogy hogyan játsszon online rulettet

 

Hogyan, és mikor éri el a legtöbb bónuszt

Vessen egy pillantást tippjeinkre, hogy hogyan is játsszon online rulettet. Próbáljon ki többféle rulett szisztémát, még akkor is, ha ingyen játszik.

 

Nevezetes kaszinók és online kaszinók díjazzák az új és a rendszeres játékosaikat, különféle típusú kaszinó-bónuszokkal.

Olvasson tovább »   Olvasson tovább »

Menü

Ajánlott kaszinók

1. Unibet
2. Betfair
3. William Hill
4. EUcasino

Rulett rendszerek


bet365

Egyéb oldalak

Egyéb online kaszinó játékok

Online kaszinó játékok

A rulett az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb játéka a szerencsejáték világának. Az online kaszinók azonban, sokkal több szórakozást nyújtanak szabadidejének eltöltéséhez.

Többek között az alábbi népszerű kaszinó játékokat:

 • Nyerőgépeket és videojátékokat

  Az Online nyerőgépek – a minden játékteremben, vagy kaszinóban megtalálható nyerőgépek online verziói. Ezek kombinálják a nyerőgépeken való játék izgalmát az otthonról való játszás kényelmével, és a játék folyamán, a játékosnak még többet kínálnak. A kifinomult grafika és a remek hangzás mellett, milliókat érő online jackpotokért is játszhat.
 • Poker

  A póker, egyértelműen a legnépszerűbb kártyajáték az interneten. Ezt a játékot, eredendően leginkább az élő kaszinókban és poker klubokban keresték. Az elmúlt években, az online kaszinók hatalmas fellendülést tapasztaltak az online verziók játékosokra gyakorolt hatásában. Az a cél, hogy öt kártyából a legmagasabb értékű kombinációt érjük el. A nyerő kártyakombinációkat a póker szabályai részben találja. A pókerben az a vonzó, hogy a játékos nem az osztó ellen játszik, hanem az asztalnál ülő többi játékossal. Az osztó, lapot oszt és felügyeli a játék folyamatát.
 • Blackjack

  Egy másik favoritja az online játékoknak, a Blackjack. Az asztalnál ülő összes játékos az osztó ellen játszik. Az érdekessége ennek a játéknak, hogy a játékosnak matematikai előnye van. A blackjack stratégia megtanulása és a stratégia szigorú betartása nem egyszerű feladat. Sok gyakorlást és tapasztalatot igényel. Az előny pedig ott van, hogy Ön ingyenesen kipróbálhatja és gyakorolhatja az összes online játékot.
 • Kaparós sorsjegyek, és egyéb online kaszinó játékok

  Számos más online szerencsejátékot találhat még. Kedveli a kaparós sorsjegyeket? Akkor vegyen egy kaparóst az interneten keresztül, kaparja le a szimbólumokat, és hagyja, hogy nyereménye egyenesen a bankszámlájára kerüljön. Próbálja ki a kockajátékot, a bakkarát, a bingót, a kenot, vagy a video pókert. Az online játékok nagyon sokfélék.